Zadetek Vinka za zmago na zadnji pripravljalni tekmi

Na igrišču z umetno travo se je ob 14. uri začela zadnja pripravljalna tekma lendavskega drugoligaša Nafta 1903. Nasprotnik na zadnji tekmi pripravljalnega dela je bil NK Videm, tretjeligaš iz štajerskega konca, ki nastopa v 3.SNL-SEVER. 

Napeta tekma z veliko priložnostmi se je končala z zmago Nafta 1903, ko je Vedran Vinko v 79. minuti premagal gostujočega vratarja in zadel za vodstvo domačih. Po dvojni podaji Noviniča Pozsgaiju

V prvem polčasu je gostujoči vratar ubranil strel Monjaca, v nadaljevanju  pa je Grabant s strelom za las zgrešil vrata. Priložnost v prvem polčasu je imel tudi Osmanaj, ki je streljal mimo vrat. Najbliže zadetku v prvem polčasu pa je bil Vinko, vendar se je gostujoči vratar znašel na pravem mestu. V nadaljevanju se je ponovno ponudila priložnost za Monjaca, ki pa ponovno ni uspel presenetiti razpoloženega vratarja gostov. Po akciji iz prekinitve je streljal Novinič, ki pa je streljal mimo vrat. 

Zaradi bolezni je v članski ekipi manjkal Roginić, zaradi rahle poškodbe je manjkal Živko, igral pa ni niti Oštrek, ki nima pravice nastopa na prvi tekmi zaradi rumenih kartonov.

Prihodnji teden, že v soboto jih čaka nadaljevanje prvenstva, kjer odhajajo na gostovanje v Novo mesto proti NK Krki.

NK Nafta 1903 – ŠD Videm 1:0 (0:0)

Strelec: Vedran Vinko 79′

Začetna enajsterica Nafte 1903: Raduha, Ilić, Leuštek, Šeruga, Malešević, Osmanaj, Novinič, Zeljko, Grabant, Vinko, Monjac

Igrali so še: Vöröš, Pozsgai, Magdič

[Best_Wordpress_Gallery id=”41″ gal_title=”Nafta 1903 – NK Videm”]

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja