Z aplikacijo “BrezKazni” do podatkov o radarjih ali kontroli

V začetku maja je podjetje iz Pomurja izdalo aplikacijo za mobilne naprave, ki nam na podlagi naše lokacije sporoči, kje se v okolici želenega območja nahaja radar ali policijska kontrola.

Mobilna aplikacija BrezKazni.si omogoča anonimno medsebojno obveščanje med vozniki. Deluje po principu voznik – vozniku. Opažen radar ali policijska kontrola se doda na podlagi lokacije in vsi vozniki, ki se približujejo tej lokaciji prejmejo zvočno opozorilo.

Kakšne so prednosti mobilne aplikacije BrezKazni.si?
– Anonimna
– Brezplačna
– Brez reklam
– Zvočna opozorila
– Dodajanje novega radarja ali policijske kontrole je preprosto
– Enostavna za uporabo
– Urejen, jasen in hiter pregled
– Radarji in policijske kontrole samo v tvoji trenutni okolici

Kot uporabnik aplikacije imaš možnost, da radar ali policijsko kontrolo dodaš takoj in hkrati je že na voljo ostalim uporabnikom. V kolikor si se nahajal v območju oz. okolici kakšnega dodanega radarja ali policijske kontrole s strani drugih uporabnikov, prejmeš zvočno opozorilo, kjer lahko oddaš tudi svoj odziv.

Zelo pomembna je interakcija oz. aktivnost uporabnikov, saj lahko s svojimi odzivi vplivate na posamezne dodane radarje in policijske kontrole. Vsi dodani radarji in policijske kontrole se samodejno brišejo po določenem času, od časa, ko je bila lokacija dodana.

 

Mobilna aplikacija BrezKazni.si je že več dni med najboljšimi brezplačnimi aplikacijami v Sloveniji, tako na AppStore-u kot tudi na Google Play-u in to že po samo nekaj dneh življenja. Dosežki s katerimi se lahko pohvalijo že po 14 dneh (izid: 1. maja 2018).

Izjemni dosežki v hitrem času!

Google Play – 3. najboljša aplikacija. (14. maj 2018)

AppStore – Najboljša aplikacija. (13. maj 2018)

Aplikacijo smo preizkusili tudi mi

Aplikacijo BrezKazni smo naložili na mobilno napravo in jo testirali. Po nekaj tednih uporabe je mnenje pozitivno. Aplikacija se redno posodablja in ima zelo všečen in uporabniku prijazen izgled.

Zapeljali smo se po Pomurju in kot je aplikacija opozorila, se je na omenjenem območju nahajal radar. Preko zvočnega opozorila smo bili seznanjeni, da je bila v bližina policijska kontrola tako, da nam ni bilo potrebno v roke vzeti mobilno napravo.

Seveda smo na enostaven način dodali tudi sami kontrolo, ki je bila opažena.

Aplikacijo “BrezKazni”  lahko brezplačno dobite tukaj.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja