Vesela šolska tržnica idej

Danes se je v okviru programa podjetnosti, ki se je na Dvojezični srednji šoli v Lendavi izvajal v tekočem šolskem letu, odvil še sklepni del, oziroma prireditev. V zadnjih treh tednih tega programa so delali predvsem na kompetencah v podjetništvu in bontonu. Učenci so pripravili tržnico idej, na kateri so se vsi razredi predstavili z idejo, ki jo je bilo potrebno načrtovati in razviti. Pri tem so dijaki razvijali ustvarjalnost, kreativnost in kritično razmišljanje.

Vsak oddelek se je predstavil z eno idejo, med seboj pa so tekmovali v izvirnosti ideje, izvedbi ideje, opremljenosti stojnice, prijaznosti in komunikacijskih veščinah.Pekli so čevapčiče, prodajali ročno izdelan nakit, predstavili pripravo zdravih vafljev, peko pic v krušni peči, pripravo bograča, peko palačink, kuhanje pasulja, peko langošev , tacosev in celo servisiranje koles .. seveda vsak razred na svoj, izviren, zdrav način.
Tržnica je bila izviren in zabaven način za pridobivanje novih izkušenj, širjenje obzorij in druženje. Dijakom želimo veliko uspehov na njihovi poklicni poti in čim več uspešno izpeljanih projektov.

Foto: lendava-on.net, Samira Hartmann, Anja Jambrošič.

[Best_Wordpress_Gallery id=”811″ gal_title=”Vesela šolska tržnica idej”]

[Best_Wordpress_Gallery id=”812″ gal_title=”Vesela šolska tržnica idej 1″]

[Best_Wordpress_Gallery id=”813″ gal_title=”Vesela šolska tržnica idej 2″]

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja