Vabilo na pohod od Pinc do Hodoša

Razdalja med Hodošem in Pincami meri 45 Km.
To pot vsako leto prehodi skupina prebivalcev iz Goričkega. Prvič so se na pot podali leta 2015, odtlej pa jo vsako leto ponovijo. Lanski pohod se je odvil meseca maja.
Letos se bo štart pričel na Pincah in sicer 11. maja zgodaj zjutraj, ob 5.30. uri.
Od tam naprej se bo pot nadaljevala v smeri Dolina – Čentiba – Lendava – Dolga vas, od tam naprej pa po obrežju reke Ledave v smeri Radmožancev do Dobrovnika. Pot se bo nadaljevala v smeri Motvarjevci – Čikečka vas – Prosenjakovci – Središče – Domanjševci – Krplivnik in Hodoš, kamor bi prispeli okoli 18. ure.
Letošnji pohod se od prejšnjih razlikuje v tem, da bomo namesto po cesti, en del poti prehodili skozi odmaknjenem dele naše čudovite pokrajine.
Ob poti bomo večkrat imeli krajše počitke pri naših prijateljih. Marsikje nas bodo pozdravili ali se nam na določenih odsekih tudi sami pridružili.
Za vse udeležence je organiziran brezplačen povratek domov.

Sporočilo pohoda je povezanost in vztrajnost prebivalcev lendavske in goričke pokrajine.
Če želite biti del tega izziva, se nam pridružite, preizkusite svoje meje, vzdržljivost ali pa se nam pridružite zgolj en krajši del poti. Če menite, da zmorete, potem je vaše mesto med nami! Čakamo vas, pridružite se, dokažite drugim, predvsem pa sami sebi.
Prijave na telefonski številki: 031 671 011 Abraham Boris ali Hranilovič Viktor 041 890 490
Organizatorji: Turistično društvo Pálinka in civilni organizatorji Hodoš.

 

Kako je bilo na lanskem pohodu pa lahko preverite na spodnji povezavi.

Peš od Hodoša do Pinc- Gyalog Hodosról Pince felè

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja