V telovadnici DSŠL potekal dobrodelni nogometni turnir

V soboto 2. marca je v telovadnici Dvojezične srednje šole Lendava potekal dobrodelni nogometni turnir, ki ga je organiziral dobrodelni klub LEO Lendava – Lendva. Turnirja se je udeležilo 10 ekip, ki so se od osme ure zjutraj do poznih večernih ur borile za simbolično zmagovalno prvo mesto.

Na koncu tekmovanja je tretje mesto osvojila ekipa DSŠ Lendava, drugo mesto ekipa Gradal, laskavi naslov zmagovalca pa so si priborili člani ekipe Optika Kiraly. Naziv najboljšega strelca turnirja je dobil Žan Hozjan iz ekipe Gradal.  

V finalu je ekipa Optika Kiraly s 3:1 premagala Gradal in osvojila prvo mesto.

Člani kluba so poskrbeli tudi za dobro vzdušje in počutje s srečelovom, peko palačink in hot-dog-ov.

Namen turnirja pa ni bil zgolj obuditi športnega duha in druženje. Denar, ki so ga člani LEO kluba Lendava – Lendva zbrali v sklopu turnirja se bo namenil perspektivnim športnikom iz socialno ogroženih družin. Predsednica kluba, Lucija Hajdinjak, se je v imenu vseh članov zahvalila tako tekmovalcem, kot tudi ostalim obiskovalcem, ki so s prijavninami in dobrodelnimi prispevki pomagali klubu. Prav tako se zahvaljuje vsem sponzorjem in podpornikom, ki so izvedbo turnirja omogočili. 

Člani kluba so poskrbeli tudi za dobro vzdušje in počutje s srečelovom, peko palačink in hot-dog-ov.

Z zbranimi sredstvi želijo obdariti več mladih športnikov, zato bralce naprošajo, da v primeru da poznajo koga, ki bi potreboval pomoč (npr. nova športna oprema, terapije ipd.), kontaktirajo člane kluba osebno ali preko elektronskega naslova: klubleolendava@gmail.com.

Avtorja: Alja Hajdinjak, Črtomir Kelenc

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja