V Lendavo prihaja legenda tamburaške glasbe

»Zvezda tamburaške glasbe, ki ne igra tamburice in vinar, ki ne pije vino,« opisujejo legendarnega izvajalca tamburaških pesmi, Zvonko Bogdana.

Nekateri pravijo Zvonku Bogdanu balkanski Frank Sinatra, nekateri celo menijo da je Frank Sinatra ameriški Zvonko Bogdan. Vsi ti nazivi veljajo za enega in edinega Zvonko Bogdana, ki bo s tamburaši iz Novega Sada nastopil v »lendavski lepotici« – Gledališko koncertni dvorani Lendava, v soboto, 30. marca 2019.

Na koncertu za vse nostalgike bo nastopila še Citrarska skupina Új Muravidék. Program bo na stičišču Slovenije, Hrvaške in Madžarske povezoval »prekmurski poliglot« Geza Farkaš, znan pod sloganom znan pod sloganom »Geza se zeza«, ki ga z Zvonko Bogdanom povezujejo podobni interesi, to je vinogradništvo oz. vinarstvo.

Na prireditvi številnih daril za obiskovalce bo poskrbljeno tudi za pijačo dobrodošlice, uro pred koncertom, ki se bo začel ob 19. uri. Vsak obiskovalec bo prejel tudi glasbeno zgoščenko.

Omejeno število vstopnic po ceni 19 EUR za gala večer z legendarnim Zvonko Bogdanom si lahko zagotovite na prodajnih mestih: blagajna gledališke in koncertne dvorane v Lendavi in GEZA PUB-u v Beltincih. Na dan koncerta bo cena vstopnice 23 EUR, v kolikor koncert zaradi velikega zanimanja ne bo že prej razprodan.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja