Učni studio Helen Doron English na novi lokaciji v LENDAVI

Otroci iz Lendave in okolice imajo možnost učenja angleščine po metodi Helen Doron English že 7. šolsko leto. Pred kratkim so se preselili na novo lokacijo na Kranjčevo ulico 51 v Lendavi.

Učni studio obiskujejo otroci od 1 do 14 let, k nam pa vabimo tudi mlajše (že od 3. meseca starosti) in najstnike do 19 let.

Učenje angleščine po metodi Helen Doron je enostavno in lahkotno, saj poteka preko igre. Tečajniki spoznavajo svet pisanih junakov, očarljivih zgodb, nepozabnih pesmi in odličnih iger. Tečaji so prilagojeni starosti otrok, njihovim sposobnostim in interesom ter so sestavljeni iz različnih aktivnosti, ki spodbujajo vse čute.

Naša metoda je priljubljena po vsem svetu, z njeno pomočjo pa tečajniki dosegajo izjemne rezultate tudi na mednarodnih izpitih.

Metoda Helen Doron sloni na letih izkušenj in znanja. Osredotočenost na zabavno učenje, učenje v majhnih skupinah, ponavljajoče poslušanje in pozitivna spodbuda so temelji našega poučevanja. Vsak tečaj je oblikovan tako, da vključuje vse tipe učnih stilov. Poleg angleščine otroke učimo o pomembnih življenjskih vrednotah ter kako biti boljši človek.

V sklopu tečajev ponujamo tudi vrsto inovativnih iger in aplikacij, ki otrokom omogočajo, da se učijo tudi doma v prostem času.

Več kot le angleščina. Znanje za celo življenje.

Foto: Vlado Sofronievski

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja