Starejše deklice Odbojkarskega kluba Lendava odločno v novo sezono

Danes so svoj prvi turnir v tej sezoni odigrale starejše deklice Odbojkarskega kluba Lendava in z dvojno zmago odločno začele kvalifikacije za »A« ligo državnega prvenstva.
Po včerajšnjem porazu članske ekipe v Slovenj Gradcu, je danes ekipa starejših deklic Muranie Lendava z borbeno in tehnično lepo igro na turnirju v Murski Soboti slavila proti ekipi Roto-Kema Puconci z 2:0 (25:16, 25: 19) in ŽOK Sobota B prav tako z 2:0 v setih (25:6, 25:11). Tako kot kadetinje prejšnji teden so tudi starejše deklice napovedale boj za najvišja mesta v skupini, ki omogočajo vstop v »A« ligo državnega prvenstva.

Predsednik Odbojkarskega kluba Lendava Sven Sarjaš je z odličnim začetkom mlajših selekcij izredno zadovoljen:

“Današnji turnir je še en dokaz več, da z vztrajnim in s strokovnim trenerskim delom ter pozitivnim pristopom v klubu, pridejo tudi rezultati. K dobrim rezultatom so zagotovo pripomogli tudi treningi v poletnih mesecih. Posebej me veseli, da se je letos v klub vključilo veliko novih deklic, ki pridno obiskujejo treninge v Lendavi, Črenšovcih, Srednji Bistrici in Beltincih. Verjamem, da ima klub lepo prihodnost, in da se bo vložen trud kazal tudi v rezultatih.”

Prihodnjo soboto bo članska ekipa Muranie Lendava gostila ekipo Mežice, v nedeljo pa se bodo kadetinje pomerile z ekipama ŽOK Sobota in Roto-Kema Puconci na turnirju v Ljutomeru.
Foto in tekst: Sven Sarjaš

[srizonfbalbum id=44]

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja