Sejem rabljenih koles pri kolesarskem centru Murania

V soboto 6.4.2019 je lendavski Zavod za turizem in razvoj pri Kolesarskem centru Murania organiziral sejem rabljenih koles, ki se je odvil že tretje leto. V ponudbi je bilo veliko različnih koles. Najbolj iskano je bilo retro kolo Pony, ki je hitro našlo kupca. 

Poleg kupoprodaje je bilo možna preizkusna vožnja električnih koles, ki jih je pred kratkim nabavil Zavod za turizem Lendava. Ta kolesa si je že mogoče tudi izposojati.

Obiskovalci, ki so električna kolesa preizkusili, pravijo, da so izredno udobna in zelo praktična pri vožnji navkreber. Tudi lendavski župan Janez Magyar je preizkusil električna kolesa in je bil nad njimi navdušen.

Na sejmu je bil tudi serviser koles, ki je bil na voljo s svojim znanjem pri svetovanju in hitrem popravilu, če je to bilo potrebno. Organizator je poskrbel tudi za jedačo in pijačo, ki so jo pripravljale food truckerice Maja in Nika. Sejem so obiskali tudi člani lendavskega kolesarskega kluba, ti so se pozneje od tam odpravili na vožnjo v okolico.

Sobotni sejem je bil le uvod v četrtkovo nadaljevaje v okviru Dnevov zdravja 2019 in kolesarjenja Zakolesarimo v pomlad, ko bodo lahko zainteresirani kolesarili od Lendave, Genterovcev, Dobrovnika in do Bukovniškega jezera, kjer bo možno tudi opraviti merjenja dejavnikov tveganja. Možna bo izposoja tudi palic za nordijsko hojo in se naučiti vaj za dobro počutje.

Foto: Leo Roudi in ZTR Lendava.

[Best_Wordpress_Gallery id=”787″ gal_title=”Sejem rabljenih koles 2019″]

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja