Robustni velikan Union Olimpije pretrd oreh za 3×3 GEZA PUB Beltinci

Ulični košarkarji ekipe 3×3 GEZA PUB Beltinci so v soboto, 26. maja 2018, nastopili na mednarodnem turnirju FIBA 3×3 ulične košarke v Bratislavi.

V članski kategoriji 19-ih ekip, med katerimi so bile najboljše slovaške ekipe, tudi slovaška in črnogorska reprezentanca, so GEZA PUBovci s tremi zmagami in dvema porazoma osvojili končno 6. mesto. Od turnirja so se morali posloviti po četrtfinalnem porazu proti najboljši črnogorski ekipi in kasnejšim zmagovalcem turnirja, za katero je nastopil tudi 211 cm visok, nekdanji center Union Olimpije (sedaj Petrol Olimpija), Stevan Milošević. Ta je še v pretekli sezoni igral pri ljubljanski Olimpiji, s katero je postal državni in pokalni prvak ter zaigral v evropskem pokalu.

“V skupinskem delu nam je zmanjkala mogoče ena uspešna obramba in napad, da bi si priigrali zmago več in si tako v četrtfinalu zagotovili lažjega nasprotnika. V tem primeru pa smo naleteli na izkušene in robustne Črnogorce, kasnejše zmagovalce turnirja v Bratislavi, katerih nismo uspeli premagati le s tremi igralci. Ocenjujemo, da se lahko z malo več sreče in v polni postavi borimo za sam vrh na turnirjih FIBA 3×3 ulične košarke na Slovaškem. Ne mečemo puške v koruzo in se na naslednje turnirje odpravljamo in pripravljamo še bolj motivirani,” so po turnirju v Bratislavi strnili misli 3×3 GEZA PUB Beltinci.

Prekmurski ulični košarkarji, v postavi Niko Bačvić, Leon Zver in Grega Farkaš, so nastopili na turnirju na slovaškem kot edina ekipa le s tremi igralci in tako uspeli osvojiti še en uspeh na mednarodnih košarkarskih “ulicah”.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja