Reakcija na naš prispevek o ponudbi gostinskega lokala pri Vinariumu

Na naš članek o gostinski ponudbi pri Vinariumu so se odzvali odgovorni. Preberite si njihovo plat te zgodbe.

Spoštovani anonimnež,
drži, da ponudba v gostinskem lokalu pri stolpu Vinarium, ni na najvišji ravni. Za to je v prvi vrsti najbolj zaslužna oseba, katero vsi povprek hvalite, ker poznate samo njeno plat zgodbe.
Noben na forumih ne piše o slabostih bivše najemnice, katera nas je pustila na cedilu, ko je pobrala smetano (glavno sezon ), kar čez noč, dva tedna prej, kot je bilo zmenjeno.
Da nam ni dostavila obljubljenega testa za langaš za katerega smo ji plačevali,verjeli ali ne 1€ za 16 dkg testa, ko smo imeli največjo obiskanost, češ, da je zbolela. Potem, se je pa zgodil čudež, kajti po dobrih dveh urah, je pridno mešala ribjo čorbo na prireditvi. Da nam je zaprla intervencijski izhod, kljub rednim opozorilom. Naštevali bi lahko še dolgo, ampak nima smisla, razen še mogoče to, da je TZLV namesto nje od 01.04. 2018 do 04.11. 2018 plačevala občini razliko v najemnini 500,00 € mesečno. Od 01.04. je imela na mizi novo pogodbo, katere pa ni podpisala.
Če je bil vzrok visoka najemnina, samo za informacijo, TZLV še danes plačuje to isto najemnino in še 3000 – 3500 € režijkih stroškov nastaja vsak mesec. Najemnica nikoli ni bila soudeleženka režijskih stroškov, kot tudi ne pri čiščenju skupnih prostorov. Čistilka je zaposlena pri TZLV, od katere prejema tudi plačo. Če malo preračunate, boste ugotovili, da je to občutno prenizka najemnina pri tako obiskanem objektu.
Takrat je TZLV imela na voljo en dan, da ponovno opremi lokal, nabavi zalogo in najde ustrezen kader. Verjemite, da ni bilo lahko, ampak po zaslugi sposobnega kolektiva, nam je uspelo, da je v torek ob odprtju, lokal obratoval in ponosni smo na to.
To, da je bilo več interesentov za najem, je izmišljena zgodba. Posvetovali smo se z večino primernih gostinskih ponudnikov v okolici, a so se žal vsi izgovarjali na kadrovsko problematiko, kar je res, kajti tudi mi smo poskušali pridobit kader, ki ne bi bil na nivoju vaške gostilne, pa kljub nadpovprečo ponujeni plači nismo uspeli. Še vedno delamo na tem in upamo, da nam bo do začetka sezone tudi uspelo.
Tako, da je TZLV bila prisiljena v to zgodbo in si noben zaposlen ali pripadajoč, ni imel namena ničesar prisvajati.
Za razliko od kritikov, 99% turistov hvali tako gibanico kot tudi kavo in ostalo ponudbo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja