Razpršeni hotel Vinarium tik pred otvoritvijo

V teh dneh se obeta uradna predaja razpršenega Hotela Vinarium, to je rezultat dvoletnih prizadevanj Zavoda za turizem Lendava, ki je po vzoru podobne nastanitvene ponudbe v Beli krajini s tovrstnim turističnim produktom želel prodreti tudi v Prekmurje.

Na poziv lendavskega zavoda za turizem, ki je bil namenjen lastnikom zidanic oz. objektov na področju občin Lendava, Dobrovnik in Kobilje se je odzvalo 36 lastnikov takih objektov. K projektu je pristopilo devet lastnikov zidanic, ti so že podpisali pogodbo o sodelovanju in bodo svoje nepremičnine dajali v najem, v prvem krogu je se jih je prijavilo dvanajst, ki bodo na razpolago turistom. Te zidanice stojijo ob  vinogradih z izjemnimi razgledi.

Ponudba razpršenih hotelov bo že čez nekaj dni na ogled, rezervacije in vplačilo nastanitve pa bo mogoče opraviti na spletni strani www.hotelvinarium.si.

 Poleg tega bo spletna stran nudila vse informacije, ki jih turist potrebuje pred prihodom v naš kraj.

Zavod za turizem bo prevzel celotno organizacijo, od reklamiranja, prodaje in predaje ključev gostom in lastnikom s tem prihranil administracijo in skrb. Lastnikova dolžnost je predaja čistega in urejenega objekta.

Še na kratko o ceniku; najvišja cena za štiri osebe na noč je 138 evrov in najnižja 40 evrov.

Turizem v zidanicah je unikaten, avtentičen in atraktiven turistični produkt, namenjen vsem, ki iščejo pristno ponudbo ob vinogradih in naravnem okolju in prepričani smo, da bo s to ponudbo obiskovalcem Lendava postala še zanimivejša.

Naslovna fotografija: Kristijan Jesenovič

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja