Preobrat v Radmožancih, prenova se nadaljuje

Dunja in njen mož, sta se kljub vsemu odločila, da nadaljujeta z delom. Kot je dejala za portal www.maribor24.si, le zato, da punčki omogočita lepše bivanje v toplem domu v katerega se bo rada vračala. Žal pa je od projekta odstopilo več donatorjev. 
 
Minule dni je zadeva dvignila ogromno prahu  Dela so se, zaradi nezadovoljstva lastnice hiše, prekinila. Ta je izrazila nezadovoljstvo s položeno keramiko, prav tako ji ni bila všeč nova kuhinja. Slednje je bilo jabolko spora in Dunja, sicer vodja projekta, ter njen mož, sta se odločila odstopiti od projekta, saj ju je slednje zelo prizadelo. Žal je bila v ponedeljek poleg vsega, deležna tudi ovadbe. 
 
»Po vsem blatenju našega dela, sva vstopila v kontakt z Vido in ji pojasnila, da je ostala brez nadaljnjega materiala, ki je bil zasnovan za dokončanje celotnega objekta,» Dunja. Vida naj bi ji dejala, da so ji “sprali možgane” in da je za voljo drugih vplivala na njiju.
 
 
»Štiri mesece sva dihala za omenjen projekt, med nami in njo je kar 150 kilometrov razlike. Vse, da bi hčerka Zala lahko uživala v urejenem, toplem domu.«

Kot nam je pojasnila Dunja, je bil pogoj, da nadaljujeta z deli le, da se Vida javno opraviči vsem donatorjem projekta. »Nama se zares ni potrebno opravičevati. Spoznala sva, da Vida nenehno menjuje razpoloženja in mnenja. To sva vedno sprejela. Res smo bili drugače dogovorjeni za kuhinjo, a želela sem za čim manj denarja, dobiti čim več stvari. S pohištvom je bil seznanjen tudi njen partner in rekel je, da je čudovito. Morali smo gledati na denar, ki ga imamo in zanj dobiti čim več.« Ob tem je dodala, da je ves projekt delala zavestno in se trudila, da so iskali nizke cene, da so dobili vse potrebno za dokončanje hiše.

                      »imava srce in obraz»

Poudarila je, da bosta omenjen del keramike, ki ni bil izveden natančno, popravila in bodo vsa dela iz njune strani opravljena korektno, a le zaradi otroka. »Ne bova razočarala punčke, ker sta se ona in njen partner tako odločila in nista mislila na njo. Midva sva tista, ki bova vklopila zdrav razum. Mislim, da hiša v nasprotnem primeru ne bo dokončana. Imava srce in obraz.«

Zaradi nastale situacije je od projekta odstopilo več donatorjev. Kljub temu bosta Simon in Dunja storila vse kar je v njuni moči, da Zali zagotovita dom, v katerega se bo rada vračala. »Hvala vsem za vso podporo sporočila, klice in dobre besede . Hvala za vse kritike, ki sva jih ponosom sprejela. Gospa Bukovec je sedaj videla, kaj se je zgodilo in je tudi sama dejala, da bo sedaj poslušala naju.« Ob tem obžaluje, da je prišlo do takšne negative in poudari, da od vsega pritiska, z možem zadnje dni nista spala.

Vir: maribor24.si

Avtor: Tea Tošič Golob

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja