Pregled nogometnega vikenda

2.SNL

Ilirija 1911 – Nafta 1903 0:4

Lendavska Nafta 1903 je v soboto v 24. krogu v Ljubljani visoko ugnala domačo Ilirijo. Odpor domačih so modrobeli zlomili šele v drugem polčasu, ko je znova blestel Roginić, ki je s 3 zadetki ušel na vrh lestvice najboljših strelcev lige. Zadel je tudi Vinko. Nafta 1903 ostaja na drugem mestu z 51 točkami, točko manj pa ima tretjeuvrščena Drava.

3.SNL – vzhod

Avto Rajh Ljutomer – Hotiza 3:2

V 20. krogu 3. lige – vzhod je Hotiza odšla v Ljutomer, kjer je do polčasa vodila kar dvakrat. Po zadetku Polareczkega, ki je Hotižance popeljal v vodstvo že v 3. minuti in Rubena v 44. minuti so domačini pokazali zobe v drugem polčasu. Na borbeni tekmi, kjer je sodnik Mežnar pokazal kar 7 rumenih kartonov, so praznih rok ostali Hotižanci. Po zmagi Grada nad Črenšovci so Hotižanci zdrsnili na 6. mesto.

1.MNL

Dobrovnik – Nafta Veterani 4:2

Zadnjeuvrščeni veterani Nafte, ki jim s 3 točkami na zadnjem mestu letos ne kaže dobro, so proti prvouvrščenemu Dobrovniku, ki blesti pokazali odlično predstavo. Na tekmi s 6 zadetki, je za veterane dvakrat zadel Silvester Bažika.

Nedelica – Olimpija Dolga vas 1:4

Po porazu proti Mostju, je Dolgovaščane čakalo izredno težko gostovanje proti tretjeuvrščeni Nedelici. Tudi Olimpija je povedla že v 9. minuti in svoje vodstvo povečala pred koncem prvega polčasa na 0:3. Zadela sta Gönc in Kepe, ki je prvi strelec kluba. V zadnjih trenutkih prvega polčasa pa je do zadetka prišel še Jernej Vida. V nadaljevanju je v 54. minuti zadel še Szoke in poskrbel za visoko in presenetljivo zmago gostov.

Mostje  – HTS Čentiba 0:3

Derbi na lestvici je pripadel gostom iz Čentibe. Ti so vnovič prišli do zmage in zmago, kot pravijo posvetili sponzorju, ki je med tednom praznoval rojstni dan. Mostje je v prejšnjem krogu visoko ugnalo Dolgo vas, Čentiba pa proti neugodni Nedelici brez zadetkov. Toda tokrat so bili natančni Karić, Lebar in Kerék. Pri domačih je bil izključen Szabó v 64. minuti.

2. MNL

Malibu Kapca – Panonija Gaberje 4:0

Kapca, ki še ima možnosti za naslov prvaka je visoko ugnala Gaberje. Z zadetki Pleha (7. in 85. minuta), Čekeja in Vüteka so sedaj nogometaši Kapce le 2 točki za prvouvrščenimi Renkovci.

Graničar – Petišovci 2017 9:1

Pred 120 gledalci, ki so na Pince Marofu videli visoko zmago domačih in deset zadetkov. Gostje so sicer povedli prvi v 3. minuti po zadetku Novaka, a so domači poskrbeli za preobrat že v hitrem času. Na tekmi je blestel predvsem Josip Somi, ki je zadel petkrat in si sedaj prvo mesto na lestvici strelcev deli s kar tremi igralci. V 38. minuti je pri gostih zaradi prekrška nad Kleidermanom kot zadnji igralcev bil izključen nekdanji član domačih – Miladinović. Kot zanimivost: v 89. minuti je enajstmetrovko za domače izvajal kar vratar Graničara, Bogar. Ta je uspešno premagal Novaka in poskrbel za končnih 9:1.

Zvezda Dolina – Veterani Turnišče 2:1

Letos odlična ekipa Zvezde Doline je tudi tokrat prišla do zmage. Tudi tokrat je dvakrat bil natančen odlični Požgai, ki prav tako zaseda prvo mesto na lestvici najboljših strelcev 2. MNL. Dolina se nahaja na 4. mestu z 18 točkami.

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja