PREDSTAVLJAMO: Naravna kozmetika Katarinca

Prvič letos se je na Domači tržnici predstavila ročno izdelana slovenska naravna kozmetika KATARINCA. Katarina Utroša iz Lendave je mlada mamica živahnih in simpatičnih triletnih dvojčic, ki imata že od rojstva atopijski dermatitis (kronično kožno vnetje alergijskega porekla, ki ga spremljajo suha, razdražena in srbeča koža), kar zahteva vsakodnevno nego. Kot magistro farmacije z ustreznim strokovnim znanjem in kot skrbno mamico jo je njuno stanje spodbudilo, da tudi sama prične izdelovati zdravju prijazne naravne kozmetične izdelke iz preverjenih sestavin. Zaradi pozitivnih izkušenj se je zanimanje hitro razširilo tudi na ostale sorodnike in prijatelje, zato je letos pogumno stopila na samostojno pot, kjer želi izpolnjevati svoje poslanstvo tudi širše in ozavestiti čimveč ljudi o skrbi za zdravje z uporabo naravne kozmetike Katarinca.

KATARINCA je s srcem narejena slovenska naravna kozmetika, ki jo odlikujejo posebej izbrane naravne sestavine domačih dobaviteljev in ozek nabor le teh v posameznem izdelku. Podprta je s strokovnim znanjem in pozitivnimi uporabniškimi izkušnjami. Ustreza vsem zahtevanim standardom s področja naravne kozmetike. Izdelki niso testirani na živalih in ne vsebujejo zdravju škodljivih sestavin ter umetnih barvil, dišav ali konzervansov. Primerni so tako za nego zdrave kot tudi občutljive kože in kože nagnjene k alergijam, kožnim boleznim, dermatitisu, ekcemom.

Katarinca na februarski Domači tržnici.

Če si želite preizkusiti moč naravnih izdelkov in njihov pozitiven učinek na vaše zdravje, potem ste vabljeni, da vnesete naravo v vaše vsakdanje življenje in za svojo nego poskrbite z naravno kozmetiko Katarinca. Poglejte tudi v spletno trgovino www.katarinca.si ter na Facebook  in Instagram, kjer najdete še dodatne informacije o vseh izdelkih in jih lahko tudi naročite. V živo pa se zagotovo vidimo tudi na naslednji Domači tržnici 24.3., kjer bo možno kupiti tudi darilca za prihajajoči materinski dan. Vabljeni!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja