Plastični noži po Lendavi le promocijske narave

V začetku februarja so se po Lendavi pojavili plastični noži z napisom 10.3. Marsikdo se je takrat vprašal kaj stoji za tem. Nekateri so pomislili na neslano šalo, maščevanje, reklamo, ali se morda odpira kakšen lokal. Po skorajda mesecu dni, ko je zadeva nekoliko odšla v pozabo, je prišlo na dan kdo oziroma kaj stoji za tem dejanjem.

Šlo je namreč za oglaševanje koncerta skupine Plastic knives, kar v slovenščini pomeni plastični noži, ki bodo 10.3. igrali v Mladinskem inkubatorju Mansarda. 

Ker je tako marsikdo posumil, da za tem stoji Klub študentov Lendava, so sedaj podali izjavo za javnost, v kateri sporočajo, da s tem nimajo nobene povezave. Predsednik KŠL, Huso Jusić je sporočil, da se od zadeve distancirajo, ter od vsakršne povezave z organizacijo dogodka ali njegovo promocijo. 

[IZJAVA ZA JAVNOST]

Spoštovani,

pred nekaj časa so se na različnih lokacijah po Lendavi in širše pojavili plastični noži, na katerih je bil napisan datum 10.3. Kot se je sedaj izkazalo, gre za oglaševanje koncerta skupine Plastic knives (v prevodu plastični noži), ki bo na ta datum nastopal v Mladinskem inkubatorju Mansarda.

V Klubu študentov Lendava (KŠL) želimo obvestiti javnost, da s tem dogodkom nimamo nobene povezave, prav tako se distanciramo od vsakršne povezave z organizacijo dogodka in njegovo promocijo. Posebej poudarjamo, da ne gre za promocijo Študentskega Bogračfesta in nobenega našega bodočega projekta. Čeprav se nekaj dogodkov organiziranih s strani Kluba študentov Lendava odvija v prostorih MKI-Mansarde pa KŠL ne more nadzorovati vseh izvedenih dogodkov in neposredno ne odgovarja za nastale škode ali težave.

V upanju, da se takšne nejasnosti ne bodo ponovile, vas lepo pozdravljam.

Huso Jusić,
predsednik

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja