Otvoritev nove razstave v mestnem parku

Od sobote smo v Lendavi bogatejši za še eno fotografsko razstavo, saj so v mestnem parku na ogled nove foto zgodbe treh članov Foto-video kluba Lendava. Borut Graj se nam predstavlja s tremi fotografijami z naslovi: Polje maka, Rojstvo novega dne in Svetilnik. Ladislav Sobočan na tokratni razstavi sodeluje s štirimi fotografijami: Neskončni ocean viridiana, Konsukuroi, Visoka napetost in Zlate niti jutranje zarje. Bojan Sobočana pa nam predstavlja svoje tri fotografije z naslovi: Igre je konec, Z glasbo proti žici in Obsijana, Energija ustvarjalne misli.

Avtorji nas tako z različnimi motivi in pristopi vabijo v svoj svet umetnosti. Tudi tokratno že tretjo razstavo je organiziral Foto-video klub Lendava. Kulturni program je z glasbo na kitaro obogatil Dušan Stojanović.

Avtorje in njihove razstavljene fotografije je predstavil Igor Ternar, ki je med drugim povedal, da fotografije, razstavljene v naravnem okolju bogatijo turistično podobo Lendave: »Razstavljena dela vsakega obiskovalca parka vabijo, da za hip postane, si jih ogleda in ob tem razmišlja o njihovi sporočilnosti.

[Best_Wordpress_Gallery id=”1247″ gal_title=”Park razstava FVKL 7.2020″]

  

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja