Otvoritev fotografske razstave v mestnem parku

Danes smo v Lendavi bogatejši za še eno razstavo, saj je v parku na ogled nova foto zgodba, nova zgodba treh avtorjev Mirana Dominka, Igorja Ternarja in Petra Škrileca, članov Foto-video kluba Lendava, ti nas z različnimi motivi in pristopom vabijo v svoj svet.

V uvodnem nagovoru je Biserka Sijarič predstavila vse tri avtorje in njihove dosedanje uspehe, ter nadaljevala:

Svet, ki bo naše oko in dušo nagradil z izvirnostjo detajla, lepoto pokrajine ali čarom ženske silhuete. Fotografije so dovolj zgovorne, a hkrati prežete s tišino. In v očeh opazovalca se bo zagotovo zrcalila izbrana zgodba ali prebudilo čustvo, kajti ni dovolj gledati – potrebno je videti, prepoznati in zaznati pravi trenutek ter posebnost in čar le tega.Fotografije, postavljene na ogled, so le kamenček ustvarjalnega mozaika posameznega avtorja, le del opusa, ki nam kljub tokratni omejenosti prostora, ponuja dovolj informacij oz. nudi vpogled v delovanje in fotografsko izražanje umetnika.

Po otvoritvi razstave je sledila manjša pogostitev v razstavnih prostorih FVK Lendava, kjer so si obiskovalci lahko ogledali še ostale razstavljene fotografije.

 

[Best_Wordpress_Gallery id=”823″ gal_title=”FVK Razstava 3.5.2019″]

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja