Okrog Slovenije 2019

Lani smo s prijatelji iz KŠL v Lendavi organizirali akcijo Daj se na seznam. Slovenski in svetovni register potencialnih darovalcev krvotvornih matičnih celic smo obogatili za 130 ljudi.
Nato smo se ob pomoči ŠD Gibko sodelovali v 2. (od 42. zaporednih!!!) maratonu ter tekli in zbirali sredstva za male viteze.
Letos sem/smo se udeležili krasnega dogodka v sklopu teka 4 mostov – Tek junakov 3. nadstropja

IN SEDAJ… sedaj se pripravljamo na sodelovanje v projektu Bogomir Dolenc Okrog Slovenije 2019. Projektu, ki je nadaljevanje oz. nadgradnja lanskega teka 42. maratonov v 42. dneh.
Posebej nas veseli, da se stvari premikajo tudi na lokalnem področju. Saj so določene firme in športni klub iz Lendave samoiniciativno pristopili k projektu in ga podprli, ter pomagali pri zbiranju sredstev za male viteze.
Lepo je tudi slišati v okolju: “Veš tisti, ki bo tekel okoli Slovenije. V četrtek je bil v Lendavi. Smo videli njegov avto pred Bello Venezio.” To pomeni, da ljudje slišijo in vedno bolj spoznavajo zgodbo Bogomirja Dolenca.
V teh festivalskih dneh bo naša naloga še dodatna propaganda projekta. Poskrbeli bomo, da bomo videni in slišani, 9.9. pa bomo seveda poskrbeli, da Bogotova ekipa ne bo šla lačna ali žejna iz svetovne prestolnice bograča.

Torej, več informacij o projektu je dostopnih na www.okrogslovenije.si
Otrokom obolelim za rakom, osebam, ki so v otroštvu preboleli raka in potrebujejo sredstva za rehabilitacije in ostalo pomoč, lahko pomagate tudi VI!
Lahko naročite tekaško kapo in s tem prispevate 10€ v sklad za male viteze, lahko pa preprosto pošljete SMS sporočilo VITEZ ali VITEZ5 in s tem prispevate 1 oz. 5 € v sklad za pomoč malim vitezom.
Lahko pa se enostavno pridružite tekaču med tekom, peš ali s kolesom, na poljubni razdalji, lahko mu le pomahate ali zaploskate.
TOREJ OKROG SLOVENIJE 2019, v LENDAVI 9.9.
Tekač bo tekel skozi naše kraje predvidoma med 11 in 12 uro.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja