Odbojka: Zmaga članic na prvi tekmi v tem letu

Članska ekipa OK Lendava je danes odigrala svojo prvo tekmo v letošnjem letu in pred domačo publiko premagala ekipo Korvolley-Kostmann iz Slovenj Gradca.

Po bolj zadržanem začetku so odbojkarice Muranie Lendava zaigrale bolj odločno, predvsem v napadu, na koncu slavile s 3:1 v nizih in si priigrale novi tri točke.

Trener Spasoje Todorović: »Ves prvi niz je bil izenačen in ga kljub temu, da smo bili motivirani, ni uspelo zaključiti v našo korist; igra na igrišču nekako ni stekla. Po takem nizu smo bili še bolj motivirani in borbeni, vzdušje v ekipi je bilo odlično in začeli smo igrati bolj sproščeno. Vse tri nize smo rutinirano nadzorovali potek tekme in se tako nasprotnicam iz Slovenj Gradca revanširali za poraz na prejšnji tekmi. Nisem srečen zaradi izgubljenega niza, ampak sem vseeno ponosen na svoje igralke. Zasluženo smo zmagali in se veselili skupaj z našimi navijači, ki nam vedno dajo dodaten zagon.«

Veseli smo, da se je ekipi pridružila podajalka Zoja Vöröš, ki je danes z našimi članicami odigrala svojo prvo tekmo v dresu OK Lendava.

Vir: OK Lendava

Foto: Gregor Čiček

[Best_Wordpress_Gallery id=”691″ gal_title=”Odbojka 26.1.19″]

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja