Odbojka: Novi dve točki starejših deklic v A ligi

Na drugem turnirju starejših deklic A lige se je ekipa Muranie Lendava danes pomerila z ekipo ŽOK Sobota A in Nova KBM Branik I ter si z zmago proti Sobočankam priigrala novi dve točki.

Uspešen odbojkarski vikend za ekipe OK Lendava so sklenile starejše deklice, ki so se v Murski Soboti najprej pomerile z ekipo ŽOK Sobota A in slavile z 2:1, na drugi tekmi turnirja pa so morale priznati premoč lanskoletnih državnih prvakinj iz Maribora.

»Vsi smo lahko zelo zadovoljni s predstavo naše ekipe. To je čudovita in absolutno zaslužena zmaga. Igrali smo precej bolje kot nasprotnice in tako premagali ekipo Murske Sobote. Še posebej sem zadovoljen, ker je to bilo na njihovem terenu in v A ligi državnega prvenstva. To je bila ena naših najboljših predstav doslej. Niti v enem trenutku dekleta niso pozabile na naloge, ki smo si jih zadali pred pričetkom tekme. V tem pogledu smo precej napredovali od prejšnje tekme, česar sem res zelo vesel. Danes so deklice pokazale veliko mero zrelosti, ves čas smo imeli nadzor nad tekmo, nasprotnik pa ni našel načina, kako bi nas ogrozil. Precej smo napredovali, dobro smo analizirali nasprotnika in naredili vse, da naredimo pozitiven rezultat. Žal mi je izgubljenega niza, h kateremu niso toliko prispevale igralke kot pa zunanji faktorji, na katere ne moremo vplivati. Tekma proti Mariborčankam je bila psihološko in fizično prezahtevna za našo mlado ekipo in po naporni prvi tekmi za boljši rezultat ni bilo več dovolj dinamita in energije. Nismo mogli parirati močnim nasprotnicam. To tekmo smo tudi vzeli kot izkušnjo in kot smer za vse nas. Čestitam vsem, mojim deklicam pa res veliki BRAVO,« je po turnirju povedal trener Spasoje Todorović.

ŽOK Sobota A : Murania Lendava, 1:2
Murania Lendava : Nova KBM Branik I, 0:2

Vir: OK Lendava

Foto: Gregor Čiček

[Best_Wordpress_Gallery id=”695″ gal_title=”Odbojka 27.1.2109″]

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja