Odbojka: Brez poraza zaključile kvalifikacije

V soboto 2. februarja 2019 je ekipa male odbojke z dvema novima zmagama zaključila prvi kvalifikacijski del tekmovanja v državnem prvenstvu. S popolnim izkupičkom zmag v pomurski skupini so mlade lendavske odbojkarice potrdile prvo mesto na lestvici.

Naprej so z 2:1 premagale ekipo ŽOK Sobota I, na drugi tekmi pa tekmice iz OK Ljutomer z 2:0 v nizih. Ekipa Muranie Lendava si je mesto med šestnajstimi najboljšimi ekipami v državi zagotovila že na prejšnjem turnirju, zato je bil današnji rezultat le potrditev dobre igre in rezultatov v prvem delu sezone.

»Še enkrat so dekleta prikazale odlično igro; pokazale so zakaj so edine neporažene tudi po današnjem turnirju.Tehnično smo bili na visokem nivoju, tako da nam nasprotnice niso mogle slediti. Odlično in odgovorno so plasirale in šikale žogo, igrale so pametno in potrpežljivo. Uspeli smo napadati pod različnimi koti in dobro zaključevati točke. Dogovor iz garderobe, da napadamo globoko in tako kontroliramo točke, smo na igrišču uresničili. Upoštevali smo sistem naše igre in bili dominantni. Iskrene čestitke za prikazano igro in rezultat. Ponosen sem na naše igralke in v čast mi je, da sem del te ekipe,« je po uspešnih kvalifikacijah povedal trener Spasoje Todorović.

Vir in foto: OK Lendava

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja