Občni zbor NK Čentiba

V petek, 25.1.2019 ob 18. uri se je v prostorih Vaškega doma v Čentibi odvijal občni zbor Nogometnega kluba Čentiba.

Na občnem zboru so imeli šest točk. Namesto predsednice, ki je bila zaradi bolezni odsotna, je uvodni nagovor imel Bruno Perša. Klub je ostal brez glavnega sponzorja, podjetja 1A Personal, ki je odšlo v stečaj zaradi finančnih težav. Sprva je potekal govor o finančni plati kluba.  

V letu 2018 so imeli 8.000 EUR prihodkov: 500 eur od članarin, 2.500 eur sofinancerska sredstva občina – razpis, 5.000 EUR s strani sponzorskih sredstev. Na dan 1.1.2018 je imel klub na računu 1.316 EUR s preteklega leta 2017. Odhodkov je bilo za 8.426. Na koncu leta je ostalo na računu 890 EUR. 

V  nadaljevanju je govoril trener Alen Piberčnik, ki je najprej predstavil delo članske ekipe v jesenskem delu. S treningi in pripravami na začetek sezone so pričeli 13.7.2018. Zaradi dopustov so imeli primanjkljaj treningov. Posledično so odigrali le 3 prijateljske tekme z Zvezdo iz Doline, Hotizo in Veterani Nafte. Pred prvenstvom so odigrali prvo uradno tekmo v pokalu MNZ Lendava, kjer so s 6:1  premagali Nedelico in se uvrstili v naslednji krog pokala. V drugem krogu so premagali tretjeligaša Turnišče, v tretjem krogu pa jih je izločila ekipa Črenšovec, ki prav tako nastopa v 3.SNL-vzhod.

Ekipa NK Čentiba po končanem jesenskem delu prvenstva zaseda 1. mesto MNL.

»Z rezultati prvenstva sem zadovoljen, saj trenutno po jesenskem delu na prvem mestu. Odigrali smo 11 srečanj, od tega 9-krat zmagali, 1-krat igrali neodločeno in enkrat izgubili. Ekipa je dosegla 36 zadetkov medtem, ko jih je 11 prejela. Vseh 11 tekem so odigrali 4 igralci.«

Celotna ekipa je v teh 3 mesecih dokazala, da je zelo napredovala tako v taktiki kot igri. Imajo najboljšega strelca prvenstva v jesenskem delu. Trener se je za pomoč zahvalil sodelavcu Francu Molnarju – Feriju, ki je v veliko pomoč predvsem pri pripravah na nasprotnika.
4. točka razprava na podlagi poročila – sprejem zaključnega poročila. Ni vprašanj.

Ekipa bo priprave na nadaljevanje sezone začela 8. februarja

Prihodi: Matjaž Piberčnik, Tomi Šooš.

Odhod: Zoltan

 

Točke dnevnega reda:

  1.  Otvoritev in izvolitev delovnega predsedstva (predsednika, zapisnikarja, dva overovatelja zapisnika)
  2. Potrditev dnevnega reda
  3. Poročilo predsednika, blagajnika in trenerja
  4. Razprava na podlagi poročila- sprejem zaključnega računa
  5. Program dela za leto 2019 – sprejem letnega programa
  6. Razno

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja