Novi dve točki za starejše deklice Muranie Lendava

Starejše deklice OK Lendava so si na kvalifikacijskem turnirju v Puconcih priigrale novi dve točki in kljub enemu turnirju manj zasedajo drugo mesto na lestvici, ki vodi v »A« ligo državnega prvenstva.

Najprej so se pomerile z vodilno ekipo v skupini ŽOK Sobota A in v prvem setu premagale Sobočanke, v drugem in tretjem nizu pa je bila premoč nasprotnic na servisu prevelika in so tekmo zaključile z 1:2 v nizih. Na drugi tekmi so se pomerile z ekipo Benedikta; v obeh nizih so hitro povedle in nasprotnice premagale z 2:0. Po dveh kvalifikacijskih turnirjih tako zasedajo drugo mesto v skupini, ki jih v zaključnem delu tekmovanja vodi v skupino najboljših v državi.

Kapetanka ekipe Lana Sarjaš: »Vesela sem rezultata, ki smo ga danes dosegle. Ekipi ŽOK Sobota A, ki v prvih štirih tekmah ni izgubila niti enega niza, smo uspele odvzeti vsaj en niz. Zmaga proti Benediktu pa je bila pomembna, da smo sedaj trdno na drugem mestu lestvice. V naši igri je še veliko rezerve, zato se veselim prihodnjih turnirjev. Čestitke mojim soigralkam in hvala za pomoč s tribune.«

Naslednji turnir bo že čez dva tedna v domači telovadnici, ko se bodo ponovno pomerile z ekipo Benedikta in Roto-Kema Puconci.

Vir in z dovoljenjem: Ok Lendava

Foto: Gregor Čiček

[srizonfbalbum id=61]

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja