Nova zmaga lendavskih odbojkaric

V petek so članice OK Lendava v osem krogu državnega prvenstva gostile ekipo iz Mežice in se s četrto zaporedno zmago povzpele na 3. mesto na lestvici.

“Zelo sem zadovoljen z igro moje ekipe, ki je osvojila že četrto zaporedno zmago. Bile so motivirane in željne zmage. Dobro smo se gibali v obrambi, kvalitetno smo igrali brez žoge in bili bolj dinamični kot nasprotnik. Začetni udarec je bil fantastičen, tudi napad je bil izjemno kvaliteten. Igramo in delamo po načrtih, zato si želim, da igralke ostanejo motivirane enako kot vsi navijači. Čestitam vsem, igralkam in navijačem, upam da bo v Zrečah prihodnjo soboto tudi tako vzdušje kot v Lendavi,” se je zmage skupaj z igralkami veselil trener Spasoje Todorović.

Ekipa starejših deklilc je v soboto v domači telovadnici igrala zadnji turnir v kvalifikacijah in morala priznali premoč nasprotnic. Mlada ekipa starejših deklic, v kateri nekatere igralke nabirajo svoje prve izkušnje na velikem igrišču, bo tako tekmovanje nadaljevala v 2. ligi prvenstva.

Trener Spasoje Todorović: “Vse tri ekipe starejših deklic na turnirju so imele žal slab dan. Mi smo morali priznati poraz proti tokrat bolj razpoloženim nasprotnicam. Slaba igra posameznih igralk v obrambi in vse premalo gibanja ter preveč nezbranosti so žal pustili svoje posledice. Upam da bo naslednjič boljše ko bomo imeli “popravni izpit”.”

Starejše deklice, Lendava, 7. december 2019
Murania Lendava : Formis II, 0:2 (11:25, 15,25)
SIP Šempeter : Murania Lendava, 2:1 (25:19, 23:25, 15:10)

Vir: OK Lendava

Foto: Gregor Čiček

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja