Nikola Nemet: Pravljično Prekmurje

Včeraj so odprli prvo samostojno razstavo člana fotografskega kluba Lendava, Nikole Nemeta. Avtor jo je imenoval Pravljično Prekmurje.
Nikola Nemet je star devetindvajset let, živi in dela v Lendavi. Že od rane mladosti se posveča umetnosti, začel je s slikanjem na platno, a je to opustil zaradi pomanjkanja prostega časa in prevelike obremenitve v službi, zdaj pa se posveča fotografiji. S fotografijo se je začel spoznavati leta 2013. Leta 2018, ko si je omislil svojo prvo DSLR fotokamero, pa se je začel s fotografijo intenzivneje ukvarjati.

Razstava Nikole Nemeta je razstava, vredna ogleda, saj nas v poplavi instant posnetkov in neštetih selfijev na družabnih omrežjih spomni, da je fotografiranje umetnost, ki zahteva nadarjenost in ‘oko’ ter občutek, ki ga ne nadomesti nobena kamera ali program, ki vam za nekaj klikov zastonj izpili posnetek, narejen s kamero mobilnega telefona.

Pridite in se prepustite objemu čarobnega gozda skozi objektiv Nikole Nemeta. Razstava je na ogled do predvidoma sredine aprila v galeriji klubskih prostorov FVKL, na Glavni ulici 52.

[Best_Wordpress_Gallery id=”738″ gal_title=”Pravljično Prekmurje- Nikola Nemet”]

 

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja