Najmlajše odbojkarice tekmovalno sezono začele z zmago

V soboto 26.1.2019 so najmlajše odbojkarice OK Lendava začele s tekmovanjem v državnem prvenstvu in si z zmago na prvi tekmi proti ekipi ŽOK Sobota zagotovile nadaljnje tekmovanje v veji zmagovalcev.

Ekipa Muranie Lendava se je na turnirju v prvem krogu tekmovanja najprej pomerila s Sobočankami in zmagala z rezultatom 2:1, na drugi tekmi so slavile Ljutomerčanke, prav tako z rezultatom 2:1. Prvi dve ekipi turnirja bosta drugi krog tekmovanja nadaljevali v veji zmagovalcev. Ekipa mini odbojke je letos zares mlada, saj je za večino igralk bila to prva tekmovalna izkušnja. S pozitivnim pristopom in smehom na obrazu so začele in tudi končale svoj debi na odbojkarskem parketu.

Kapetanka ekipe Nea Maučec je bila prve zmage še posebej vesela: »Čestitke mojim soigralkam, res smo se zabavale in hvala trenerju, ki nas je vzpodbujal in poskrbel, da nas ni bilo preveč strah. Z malimi koraki bomo prišli do zastavljenih ciljev.«

»Mlado odbojkarsko srce naših odbojkaric je bilo danes veliko kot Triglav, moj ponos in zadovoljstvo pa še trikrat večja. Res moram pohvaliti vse igralke in se zahvaliti vsem za podporo našim mini deklicam, ki so danes igrale prvič. Igrale so zavzeto, se ob tem zabavale in uživale z nasmehom. To je cilj mini odbojke; da se igramo in uživamo. Premagale smo favoritinje, ekipo ŽOK Sobota; Ljutomerčankam pa smo danes morali priznati premoč. Tekme so bile izenačene, otroške, tudi nekaj treme je bilo prisotne, a so moje deklice vseeno igrale izvrstno in mislim, da smo s tako mlado ekipo bili pozitivno presenečenje turnirja,« je bil zadovoljen tudi trener Spasoje Todorović.

ŽOK Sobota : Murania Lendava, 1:2 (26:28, 25:16, 20:25)
Murania Lendava : ŽOK Ljutomer, 1:2 (18:25, 12:25, 25:05)

Vir: OK Lendava

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja