Nafta 1903 proti Bilju le remizirala

V 25. krogu je v lendavski Športni park prišla ekipa ND Bilje, ki se je po srečanju zagotovo bolj veselila. Lendavčani so namreč proti ekipi, ki se krčevito bori za obstanek, le remizirali.

25. krog 2. SNL

NK Nafta 1903 – ND Bilje 1:1 (1:1)

Strelci: 0:1 Nagode v 12. min, 1:1 Ploj v 43. min

Nekaj minut pred srečanjem je v Lendavi pričel padati močan dež, kar je najbrž spremenilo tudi potek igre. V 12. minuti so gostje hitro povedli, ko so v enem izmed napadov do pravega evrogola prišel 23-letni Tilen Nagode in poskrbel za šok na Športnem parku. Naftaši so poskušali z napadi, kjer je izstopal predvsem napad po levi strani, kjer sta se nahajala Malešević in Vinko medtem, ko prodorov po desni strani skorajda ni bilo. In ko je že pred koncem polčasa kazalo na vodstvo gostov, je do zadetka še drugič zapored prišel Alen Ploj.

Ponovno velja poudariti, da so se gostje za svoj dres borili, kar se je pri posameznikih domače ekipe pogrešalo. Nezbranost v zaključnem delu napadov je morda razlog, da Lendavčani niso dosegli več zadetkov, na kar je opozarjala že tekma proti Brežicam, kjer pa so svojo priložnost izkoristili Naftaši in takrat zmagali. 

Po 25. krogu se Nafta 1903 s 40 točkami nahaja na 5. mestu prvenstvene lestvice in odhaja v soboto 4. maja na težko gostovanje proti Rogaški.

[srizonfbalbum id=129]

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja