Nafta 1903 na pripravljalni tekmi odlično proti Katarcem

Članska ekipa Nafte 1903 je na Športnem parku v Lendavi odigrala pripravljalno tekmo proti ekipi Al Arabi iz Katarja. Gre za prvoligaško ekipo, ki je preteklo sezono končala na 7. mestu in na prejšnji tekmi visoko ugnala novega drugoligaša, Beltince z 8:0.  Modrobeli so v prvem polčasu vodili z zadetkom Roginića, ki je v 37. minuti premagal vratarja gostov. Nafta 1903 je v drugem polčasu v zaključnem delu srečanja klonila z 1:3 po tem, ko je prišlo do kar nekaj menjav.

18.7.2018 18.00
Pripravljalna tekma
Stadion: Športni park Lendava

Nafta 1903 – Al Arabi 1:3(1:0)

Strelci
  • 1:0 Roginić v 37. minuti

Prvi polčas

Konkretnejši v prvem polčasu so bili tako rezultatsko kot po priložnostih igralci Nafte 1903. Veliko nevarnih priložnosti so si priigrali tako domači, kot gostje. V 37. minuti je za vodstvo Nafte 1903 poskrbel Roginić. Po izvajanju kota, je najvišji v skoku bil Roginić, ki je z glavo zadel čudovit zadetek. Lepo priložnost s strelom z razdalje je imel tudi Vinko. Glavni sodnik je bil primoran večkrat prekiniti igro, saj so gostje igrali zelo grobo. Proti koncu prvega polčasa je en izmed igralcev Al Arabija trčil z Vašem, ki je nato zapustil igrišče.

Drugi polčas

V podobnem ritmu se je nadaljeval tudi drugi polčas. Nafta 1903 je prihajala do priložnosti, a brez zadetka. V 59. minuti je trener Fridl opravil več menjav hkrati. V vratih je bil Valentić, v igro so vstopili še Rudonja, Grabant, Oštrek, Šeruga.  Gostje so nekoliko agresivneje pristopili in izenačili. V približno 80. minuti so gostje poskrbeli za preobrat, nekaj minut kasneje pa vodstvo povišali še na 1:3.

Priložnost, ki jo je imel Vinko v prvem polčasu

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja