Nafta 1903 iz prve spomladanske tekme s točko

Nafta 1903 se iz prve tekme spomladanskega dela tekmovanja v drugi ligi vrača s točko. V Novem mestu se je tekma končala brez zadetkov.

NK Krka – Nafta 1903 0:0

Začetna enajsterica Nafte 1903: Raduha, Živko, Leuštek, Šeruga, Malešević, Novinić, Cekovski, Osmanaj, Zeljko, Monjac, Vinko

Klop Nafte 1903: Valentić, Ilić, Vöröš, Grabant, Pozsgai, Magdič

Rumeni kartoni: Leuštek v 73. minuti

Menjave: Grabant namesto Monjaca v 80. minuti

Trener: Franc Fridl

Modrobeli so na gostovanju v Novem mestu vso tekmo prevladovali in imeli veliko priložnosti, ki pa se niso spremenile v zadetek. Srečanja so se udeležile tudi lendavski navijači Gorgone, ki so prišli modrobele podpirat v lepem številu. Kljub neodločenemu izidu ostajajo modrobeli na tretjem mestu lestvice. 

V prvem polčasu so Naftaši nadigrali Krko. Imeli so kakšne 2-3 zelo dobre priložnosti, vendar do zadetka ni prišlo. V drugem polčasu je sledila bolj izenačena tekma, ki je prav tako ponujala nekaj priložnosti za zadetek, a tudi tokrat brez sreče. 

Mitja Novinič: Zmanjkalo nam je nekaj sreče, da bi osvojili vse 3 točke, ampak vse skupaj gledano smo dobro odigrali.

 

Prihodnji teden igra Nafta 1903 na Športnem parku v Lendavi proti ekipi Cherrybox 24 Tabor Sežana, ki je bila v jesenskem delu gostitelj, ki je lendavsko enajsterico presenetil in ji zadal poraz. 

Srečanje bo v soboto ob 15. uri na Športnem parku v Lendavi.

[Best_Wordpress_Gallery id=”70″ gal_title=”Nafta – Krka”]

Za fotografije se zahvaljujemo NK Krka in fotografu Antonu Škrbcu

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja