Mlada ekipa Muranie Lendava borbeno s prvouvrščenimi Črnjankami

V soboto so se članice OK Lendava na domačem terenu pomerile z ekipo Črna, ki trenutno zaseda prvo mesto na lestvici, in kljub dobri in zelo izenačeni igri na koncu le morale priznati poraz.

Po nekoliko slabšem začetku in zaostanku so se hitro približale nasprotnicam in prvi niz končale z 21 točkami. V drugem setu so povsem nadigrale gostujočo ekipo in s 14 točk razlike dobile drugi set. V tretjem in četrtem setu je bila tekma zelo izenačena, a kljub dobri in borbeni igri, je ekipa Murania Lendava le morala priznati poraz proti Črnjankam, ki do danes niso izgubile niti enega niza. Čeprav so na koncu izgubile z 1:3 (21:25; 25:11; 19:25; 24:26) v setih, so v seštevku dobljenih točk pred zmagovalkami tekme. Z današnjo igro so dokazale, da se lahko enakovredno kosajo tudi z najmočnejšimi in veliko bolj izkušenimi ekipami na lestvici.

Korektorka Murania Lendava Nika Kuhar je po tekmi povedala: 
“V tekmo smo vstopile nekoliko zadržano vendar smo si med seboj pomagale in se spodbujale. Uspelo se nam je pobrati. Za las nam je ušla zmaga v prvem setu. Drugi set smo začele borbeno. Borile smo se za vsako točko posebej in z uspešnim servisom dobile 2 set. Žal nam je v 3. in 4. setu malo zmanjkalo in smo morale priznati premoč nasprotnic. Zelo sem ponosna na soigralke, saj smo igrale dobro in se borile do konca.”

Vir in z dovoljenjem, OK Lendava

Foto: Gregor Čiček

[srizonfbalbum id=60]

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja