Mansarda v nekdanji priljubljeni Diskoteki Tex

Lendavski Mladinski kulturni inkubator  Mansarda – Padlás je zaprt že nekaj več kot pol leta, razlogov za to je verjetno več.  Mansarda je bila znana po številnih koncertih in zabavah, predavanjih, razstavah in drugih družabnih dogodkih. V prostoru so vadile plesne skupine in je služil celo kot glasbeni studio. S prenehanjem Mansarde se je med mladimi postavljalo vprašanje ali je to zares konec nekega obdobja.

Del nekdanje ekipe iz Mansarde se je domislila novega projekta in ga poimenovala MANSARDA 2 vol. 1. Enkratna lokacija z izbrano vsebino. Rezultat tega je bil  dogodek, a tokrat ne v v Mansardi. Temveč nasprotno, dogodek so izpeljali v grajski kleti lendavskega gradu, kjer so se nekoč naši starši zabavali v tedanji zelo priljubljeni diskoteki Tex.

Dogodek je spremljala glasba domačih didžejev ob degustacijah vin mladih vinarjev iz okolice Lendave. S svojimi vini so se predstavili  Vina paller, Kuli’ vino, Vina Gal, Kleiderman Bači, D’ vino, vina Sebastjana Soósa. Tako so se predstavili tudi manj izkušeni in še neuveljavljeni vinarji, ki so tako dobili priložnost, da jih domačini spoznajo. 

Po obisku in odzivu, tako mladih in nekoliko starejših smo prepričani, da je bil včerajšnji dogodek, Mansarda v nekadnjem Texu zadetek v polno.

[Best_Wordpress_Gallery id=”619″ gal_title=”Mansarda v Texu”]

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja