Letni občni zbor društva vinogradnikov Čentiba

Društvo vinogradnikov Čentiba je že v začetku januarja začela z dejavnostmi za leto 2018. Minuli vikend pa so imeli redni letni zbor članov, katerega se je udeležilo nekaj čez 70 starih in novih članov društva. Pred pričetkom občnega zbora pa sta se predstavili podjetji Hojnik in PJ AGRO, Prevozništvo Joco iz Maribora. Podjetji sta za predstavitev pripravili program namenjen za vinogradnike. Podjetje Hojnik je pooblaščeni tgovec znamke Pellenc za SV Slovenijo, Podjetje PJ AGro pa v svojem programu prodaja tudi traktorje Solis. Vse naprave in še več so si lahko člani čentibskega društva lahko pogledati pred začetkom občnega zbora.

Predsednik, blagajnik, Nadzorni odbor in Častno razsodišče je podalo poročila za lansko leto, ter pregledalo finančno stanje društva, pri katerem so ugotovili, da društvo pozitivno in uspešno poslovalo v letu 2017. Pri pregledu dejavnosti so ugotovili, da so se člani čentibskega društva v lanskem letu udeležili in organizirali več, kot štirideset dogodkov.

[Best_Wordpress_Gallery id=”18″ gal_title=”Društvo vinogradnikov Čentiba – februar 2018″]

Poleg vseh društvenih aktivnosti pa ne sme zmanjkati časa, da se člani odzovejo tudi povabilom sorodnih društev.

Društvo za letošnje ocenjevanje vin dan prej, 14. marca pobira vzorce v Vaškem domu v Čentibi, med 16 in 18 uro. Za najboljša vina bodo pripravili praktična darila. Na zdravje!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja