Lendavske odbojkarice zmagale na domačem terenu

Članska ekipa OK Lendava je danes gostila ekipo Uniforest Prebold in si z zmago s 3:1 v nizih priigrala nove tri točke.

Na začetku so domače igralke naredile preveč napak na začetnem udarcu in morale predati prvi niz s 23:25. V nadaljevanju so zaigrale bolj odločno, dosegle pomembne točke tudi z dobrim servisom in do konca tekme dominirale; drugi niz so zaključile z desetimi točkami razlike (25:15), tretjega s 25:22 in tudi zadnji niz z odličnim rezultatom 25:17.

»Z odličnimi servisi Nike Kuhar, Ajde Hozjan, in Lane Sarjaš smo osvajali neposredne točke in nasprotnicam onemogočali organizacijo napada, če že pa so bile prisiljene organizirati napad iz globine igrišča. S tem je bil napadalni udarec nasprotnic bolj predvidljiv in so naše igralke osvojile kar 4 do 5 blokov. Odlično so predvidevale napad nasprotnic in to s pridom izkoriščale za dobro postavljeno obrambo. Sprejem in napad, tranzicija in igra brez žoge, obramba, so bili danes odlični. Predvsem je bil napad tisti, kjer so Lendavčanke v drugem, tretjem in četrtem nizu dominirale, hkrati pa je odličen sprejem servisa omogočal podajalki Evi Čiček, da je organizirala hitro igro z vsemi napadalkami. Iskrene čestitke vsem mojim igralkam, pa tudi naši neverjetni publiki, hvala za vso energijo, danes so bili posebni, danes smo zmagali skupaj!« je povedal trener Spasoje Todorović.

V soboto čaka ekipo male odbojke tretji krog tekmovanja v Ljutomeru, kjer se bodo pomerile z ekipama ŽOK Ljutomer in ŽOK Roto-Kema Puconci, v nedeljo pa bodo starejše deklice v Murski Soboti odigrale še zadnji turnir v prvem delu tekmovanja. Vstop v A ligo državnega prvenstva so si starejše deklice že zagotovile na turnirju v Lendavi pred dvema tednoma.

Članice OK Lendava bodo svojo zadnjo tekmo v letošnjem letu odigrale 18.12. v Prevaljah.

Vir: OK Lendava

Foto: Gregor Čiček

[srizonfbalbum id=97]

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja