Lendavske odbojkarice neporažene iz Ljutomera

V pomurski skupini ostajajo lendavske odbojkarice tudi po tretjem krogu državnega prvenstva za malo odbojko neporažene.

Danes se je v Ljutomeru ekipa Muranie Lendava najprej pomerila z ekipo ŽOK Ljutomer in z velikim vodstvom tekmo zaključila v dveh nizih ( 25:2, 25:11). Prav tako so v dveh nizih premagale ekipo Roto-Kema Puconci (25:19, 25:4) in turnir zaključile brez izgubljenega niza. Po šestih odigranih tekmah brez poraza ostajajo na vrhu pomurske lestvice.

»Mesto na lestvici pove več kot moje besede. Danes smo pokazali izoblikovano športno kulturo in odgovorno igro. Igrali smo ekipno in z veliko sposobnostjo reševali vse situacije. Danes smo igrali za dres OK Lendava s ponosom. Tehnično smo bili na 70 odstotkih in imamo še kar nekaj rezerve v naši igri, kar me najbolj veseli. Na obeh današnjih tekmah smo se igrali, smejali in uživali. Uspeli smo uresničiti naš dogovor iz garderobe, da obe tekmi zmagamo brez izgubljenega niza; to je bil cilj naše zabave, naše igre. Tudi v prihodnje tekme gremo stopnico za stopnico, skromno in pozitivno, ker vemo, da nas do uspeha ne pripelje dvigalo. Ponosen sam na moja dekleta in na našo publiko. Čestitke tudi nasprotnikom in hvala za igro,« je današnji turnir ocenil trener Spasoje Todorović.

Jutri bo v Murski Soboti svoj zadnji turnir v prvem delu tekmovanja odigrala še ekipa starejših deklic, pomerile se bodo z ekipama ŽOK Sobota A in B.

Vir: OK Lendava

Foto: Gregor Čiček

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja