Kulinarična ulica s praznično glasbo

V mrzlih mesecih se na prostem pričenja sezona čajev in kuhančkov in tako je bilo nocoj v Lendavi, kjer je nebo že zažarelo v stotinah lučk in zadišalo je po kuhančku. Kuhano vino je ena najpomembnejših pijač veselega decembra, ne glede na to, kje si ga privoščimo. Pravi greh je, če si decembra ne vzamete prostega večera za sprehod po okrašenem starem mestnem jedru in druženje s prijatelji ob kozarcu kuhanega vina.  Dobro vzdušje, dobra hrana, dobra družba. To je bila Lendava nocoj.

Letošnja decembrska kulinarična ulica se je nocoj  predstavila v Mlinski ulici v decembrskem vzdušju, s ponudbo lokalnih dobrot langošev, klobas, kurtoš kolača in kuhanega vina in prazničnimi melodijami skupine Čaga Boys, ki je poskrbela za odlično vzdušje. Palček Lenko pa je na sladkornih hoduljah vabil otroke v čarobni park.

Kulinarična ulica s praznično glasbo pri Mlinski ulici bo organizirana še nekajkrat in to bo odlična priložnost, da se še zadnjič letos na prostem podružite s prijatelji in nazdravite letu, ki odhaja. Druženje ob kuhančku in dobri glasbi bo poskrbelo nedvomno za odličen zaključek leta.

[Best_Wordpress_Gallery id=”636″ gal_title=”Čarobni december”]

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja