KOŠARKA: KK Lindau izgubili proti razpoloženim gostom

KK Lindau : ŠD Tropicano Bistrica   78 : 81 (14:22 , 19:18, 22:22, 23 : 19)

 

Derbi kola med tretje in četrto uvrščenim moštvom lige se je pričel v z veliko vložene energije na obeh straneh in željo obeh moštev , da si zagotovijo dobro mesto ali  sodelovanje v finalnem.

Gostje so krenili neverjetno dobro, saj so v prvi četrtini od 22 točk 18 točk zadeli s trice, od tega igralec gostov Farkaš 4. Domači so v drugi četrtini pričeli z agresivnejšo osebno obrambo, kar je obrodilo sadove, saj so povedli za 4 točke, ob koncu četrtine pa nekoliko popustili in gostom dovolili, da so polčas zaključili s prednostjo 7 točk.

V drugem polčasu se je enakovredna tekma nadaljevala, prava rovovska borba, rezultat pa se bistveno ni spremenil. Vodstvo gostov je  bilo še dalje 7 točk.

V zadnji četrtini so domači z nekoliko zavzetejšo igro poskušali rezultat spreobrnit, toda gostje so imeli svoj dan, saj so vsega skupaj zadeli na tekmi

15 trojk, predvsem igralec Farkaš je zadeval iz vseh mogočih položajev ter zadel skupaj 10 trojk in nobene točke za 2. Končni pritisk domačih se je toliko obrestoval da so rezultat znižali na le 3 točke i gostom čestitali za zasluženo zmago.

 

Strelci : KK Lindau 

   Dušan Frančič 25, Gorazd Horvatič 18,Sandi Horvatič 10, Dejan Zrna 10,Tomas Hozjan 7,Lucijan Sobočan 6, Oto Močnik 2,

 

SD Tropicano Bistrica

Farkaš 30, Balažic 21, Laci 8,Žigo 6,Gomboc 6,Vučko 4,Gonza 3,Orgolič3,

 

Zapisal

  1. Horvatič

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja