Kmalu nova nastanitvena ponudba v naših goricah

 Zavod za turizem in razvoj Lendava izvaja projekt Turizem v zidanicah, v okviru katerega so med več kot 36 kandidati, ki so se odzvali na poziv, izbrali 13 ponudnikov – lastnikov vinskih kleti, ki so ustrezali kriterijem in se bodo med prvimi vključili v mrežo ponudnikov nastanitvenih kapacitet.

Razvoj turistične ponudbe

Namen tega projekta je, da se ustvari mreža lastnikov zidanic, ki so pripravljeni oddati svojo počitniško hišo v najem turistom, kar hkrati pomeni tudi dodaten vir zaslužka za posameznega lastnika. Obenem je to tudi priložnost za razvoj gastronomske ponudbe, kolesarskega in kulturnega turizma, prodaje lokalnih izdelkov in razvoja doživljajskega turizma.

Priprave na turistično sezono

V okviru projekta se vzpostavljata še promocijska in rezervacijska spletna stran ter celostna grafična podoba, v teku pa je tudi fotografiranje posamičnih vinskih kleti in priprava promocijskih filmčkov. Prvi gostje bodo tako lahko ponudbo bivanja v vinskih kleteh oziroma zidanicah izkusili že v prihajajoči sezoni, predvidoma od aprila naprej.

Poziv lastnikom zidnic

Lastniki vinskih kleti, ki želijo svoje vikende obuditi, se še vedno lahko vključijo v mrežo lastnikov zidanic. Kontakt za nadaljnje informacije: 01 200 94 22 ali info@ztr.si

Vir: lendavadanes

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja