KK Lindau : ŠD Tropicano Bistrica 85 : 75 (25:15,21:22,26:16,13:22)

Na prvo domačo tekmo KK Lindau so obe moštvi prišli nekoliko oslabljeni, brez dveh nosilcev igre (D. Balažica in T. Hozjana), toda to ni vplivalo na športni naboj med igro, saj je tekma cel čas potekala borbeno, zbrano in z veliko želje po uspehu obeh moštev.
Začetek je pripadel domačinom, ki so bili nekoliko bolj zbrani in odločni, ter uspešno zaustavljali nasprotnika ter dobro zaključevali napade. Prvo četrtino so končali s prednostjo 10 točk in to prednost cel čas zadrževali na podobni ravni in tako polčas zaključili z 9 točkami naskoka.
Tudi v tretji četrtini se je dobra igra domačih nadaljevala, gostje so težko prišli do metov, saj so najnevarnejšega strelca gostov Trstenjaka zaustavili s kolektivno obrambo vseh igralcev in končali tretjo četrtino z visokih 19 točk prednosti.
Zadnja četrtina bi morala le biti formalnost, toda gostje so z nekaj uspešnimi napadi in tricami rezultat hitro zmanjšali in v šesti minuti prišli le do zaostanka 2 točk, toda po minuti odmora so domačini odločneje pristopili k igri in z dobro obrambo in zadetimi koši uspešno zaključili tekmo v svojo korist.
Čestitke gostom za borbeno in fer igro ter domačinom za uspešno in dobro igro ter zmago.

Strelci:
KK Lindau : Dušan Frančič 19, Mladen Tkalec 17,Denis Rantaša 12,Gorazd Horvatič 9, Zrna Dejan 8, Sandi Horvatič 7,Mark Horvath 6, Balaž Tvrtko 4,Benjamin Gonc 2, Akos Kovacs 1,

ŠD Bistrica : D. Trstenjak 36, B. Laci 15, A. Gonza 9, J. Kreslin 8, V. Utroša 3,
T. Turk 2, R. Orgolič 2,

Zapisal. V. Horvatič

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja