KK LINDAU: KK SISTEMORG BELTINCI 66 : 59 (17:13, 19:20,12 : 10,18 : 16)

Gostje iz Beltinec so prišli v Lendavo z nekoliko okrnjeni moštvom, saj jim sodelovanje v Parkl ligi ne dopušča  igranja na dveh nivojih s popolnim moštvom.
Ptujska liga pa jim je verjetno prioriteta. Kljub temu pa so gostje upali, da bodo iz Lendave šli s popolnim izkupičkom, s čem pa se domačini niso strinjali.
Tekma se je pričela za domače zelo uspešno saj so prva dva napada zaključili s trojkami in povedli za 13 točk. Gostje so bili nekoliko utrujeni in le ob koncu četrtine  zaigrali bolje in znižali rezultat na 4 točke zaostanka.
V drugi četrtini je bila igra obeh moštev izenačena. Moštvi sta se izmenjevali v vodstvu, pred polčasom pa so domači uspeli zadeti za tri točke in zaključiti polčas s tremi točkami prednosti.
Ob začetku drugega polčasa so domači spet ušli na 11 pik ter s kombinatorno in zanesljivo igro obdržali  prednost 5 točk.
Izkušeni gostje so upali, da bodo v zadnji četrtini z nekoliko agresivnejšo igro izničili prednost nasprotnikov in zmagali, toda domači so pokazali borbeno in preudarno igro
ter zasluženo premagali dobro moštvo iz Beltincev.
Tekma je bila prava prvenstvena, moštvi sta zadeli po 7 tric, ter prikazali gledljivo tekmo. Domačim čestitke za borbeno in kombinatorno igro.
 
Strelci KK LINDAU :
Denis Rantaša 17, Mladen Tkalec 15,Sandi Horvatič 14,Tomas Hozjan 10, Dejan Zrna 7, Beno Zgonc 3,
Strelci KK SISTEMORG BELTINCI :
Marko Kukel 15,Tomaž Bohnec 13,Blaž Ulaga 12, Jernej Geršak 12,Tomaž Urban 3
 
 
Zapisal :
V. Horvatič
 
 
 
 
 
 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja