KK Lindau izgubili proti Ljutomerčanom

Poročilo o tekmi 3. krog PKL

By  on 05/12/2017
POROČILO O TEKMI 3. KROG PKL

KK Lindau HTS : PŠK Ljutomer (22;14,15;14,18;22,12:29)

67 : 79

Po dolgem času se je moštvo KK Lindau HTS zbralo v številčnejši postavi z upanjem, da bo to dovolj za ugoden rezultat. Toda mlada in hitra postava gostov, ki je v tekmo vstopila z nekoliko rešpekta do mnogo starejšega nasprotnika, je iz minute v minuto dobivala na samozavesti, tako da so z svojo vztrajnostjo, borbenostjo in hitrostjo lendavčanom zadali še tretji poraz.
V prvi četrtini smo domači zaigrali suvereno, žoga je brez kakšnih težav končala v nasprotnikovem košu, tako da je bilo vodstvo za 8 točk zadovoljivo.
Gostje so svojo agresivnost stopnjevali in drugo četrtino odigrali enakovredno, toda domači so bili prepričani, da bo tekma potekala še dalje tako kot v prvem polčasu.
V tretji četrtini se je pri gostih razigral igralec s številko 8 Matej Nemec, zabil 3 trojke in v tej četrtini dal 17 točk, domačini pa kljub menjavi obrambe gostov nismo uspeli zaustaviti.
Zadnjo četrtino se je napovedoval težek boj za zmago, toda domačini smo bili v obrambi premalo agresivni in odločni, v napadu pa smo zelo slabo zadevali (zicerji), tako da so si gostje z moštveno igro in veliko motivacijo zasluženo prislužili zmago v gosteh.

Strelci:

KK Lindau HTS
Sandi Horvatič 13, Robert Novak 12, Mladen Tkalec 9, Dušan Frančič 9, Balaž Tvrtko 7, Denis Rantaša 6, Dejan Zrna 5, Gorazd Horvatič 4, Lucian Sobočan 2

PŠK Ljutomer
Matej Nemec 28, Andrej Copot 21, Jernej Copot 11, Rok Zemljič 6, Luka Štrakl 5, Luka Kosi 4

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja