Kdo širi deziformacije o zaprtju Mansarde?

V začetku prejšnjega tedna smo preko Facebook-a zasledili dogodek, ki ga je organiziral zavod MKI Mansarda. Ti so preko dogodka sporočili, da se po 5 letih delovanja zavod poslavljanja.

O dogodku smo poročali prvi in takoj, a zanimal nas je razlog za zaprtje. Zato smo se obrnili na vodilne, ki so nam pojasnili, da bo “potrebna še odločitev vodstva MKI Mansarde”. Novico smo zato po nekaj urah izbrisali in čakali na nadaljnje informacije.

MKI Mansarda je tako v petek organizirala zadnjo zabavo, ki je ne glede na odločitev odbora že z imenom “ADIJO PARTY”  naznanila resničen konec dogajanja na Mlinski ulici.

Sedaj smo prejeli izjavo Kluba študentov Lendava, da naj bi se v zvezi z zaprtjem pojavljale dezinformacije, ki s prsti kažejo na KŠL. A ti takšne informacije zavračajo. Predsednik Kluba študentov Lendava, Huso Jusić nam je posredoval javno izjavo kluba, kjer odločno zavračajo takšne informacije, ki jih nekdo širi.

Vprašanje je le od kod prihajajo takšne dezinformacije. V spodnji prilogi si preberite izjavo predsednika KŠL.

[googlepdf url=”http://lendava-on.net/wp-content/uploads/2018/05/izjava_mki.pdf” download=”Shrani” width=”100%” height=”600″]

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja