Jenamena-nogometni turnir

Pravosodni organi pred novinarji, občinarji in podjetniki

V okviru „Jenamena festa 2019“ je potekal tudi tradicionalni turnir v malem nogometu, na katerem so letos nastopile štiri ekipe: Župani/Občinarji, Obrtniki/Podjetnik, Pravosodje Pomurja in novinarska ekipa Press Pomurja. Po štirih odigranih tekmah, večinoma je šlo za tesne in izenačene dvoboje, so se najbolje izkazali pravosodni organi Pomurja, ki so najprej ugnali domače obrtnike in podjetnike, v finalu pa še novinarsko ekipo Press Pomurja. Priznanja sta najboljšim, pravzaprav vsem podelila črenšovska županja Vera Markoja in predsednik KTD Črenšovci Damijan Hozjan.

Rezultati: Župani/Občinarji – Press Pomurja 0:2, Obrtniki/Podjetniki – Pravosodje Pomurja 1:2, za 3. mesto: Obrtniki/Podjetniki – Župani/Občinarji 2:3, finale: Pres Pomurja – Pravosodje Pomurja 1:3.

Končni vrstni red: 1. Pravosodje Pomurja (Matjaž Husar, Stanislav Jug, Milan Regvat, Igor Vogrin, Tomaž Gregorec, Tomaž Pavel, Srečko Vinkovič, Denis Horvat in Tine Novak), 2. Press Pomurja, 3. Župani/Občinarji, 4. Obrtniki/Podjetniki.

[Best_Wordpress_Gallery id=”996″ gal_title=”Jenamena 2019″]

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja