Izredno poslabšanje storitev lokala pri Vinariumu

Na naš elektronski naslov smo dobili pismo ogorčenega občana, ki se nam je potožil, da se je zadnje čase izredno poslabšala kakovost storitev v gostinskem lokalu v razglednem stolpu Vinarium. Identiteta pisca nam je znana. Napisal nam je sledeče:

Sem redna stranka, lahko rečem, da sva z ženo in prijatelji vsak dan vsaj enkrat, v toplejših mesecih tudi večkrat prihajali na kavico, kozarček ali dva vina. Tudi prekmursko gibanico smo radi pojedli. Vse je bilo na nivoju, ko je bila še najemnica gospa Rudaš. Ta je pred kratkim odšla v pokoj in je lokal od takrat menda v upravljanju Turistične zveze Lendava. Tukaj pa se prične padec kakovosti na vseh področjih. Kava je ne samo krajša, tudi slabše kvalitete, postrežba je na nivoju vaške gostilne. Prekmurska gibanica je industrijska, ki se menda kupuje zamrznjena od Mlinopeka. Zelo smo razočarani in ne samo mi, tudi ostali znanci so razočarani. Če se bo tako nadaljevalo smo prepričani, da bo storjena velika škoda našemu turizmu in s tem razglednemu stolpu.

Magdalena Rudaš je gostinski lokal v razglednem stolpu Vinarium odprla avgusta 2015 in ga je vodila do lanskega septembra, ko ji je potekla pogodba. Pogodbe ni želela obnoviti, menda je bil glavni razlog previsoka najemnina. Govorice, da bi naj njena hčerka Eva prevzela posel, so se izkazale kot neresnične. Baje bi bilo več podjetij, ki so pokazali interes za najem. Na koncu je lokal prevzela Turistična zveza Lendava vabi.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja