Iz Ljubljane s štirimi kolajnami- 3. turnir do 11 let

Na Bitu se je na 3. turnirju zbralo 27 tekmovalcev in 17 tekmovalk. Naši najmlajši so prikazali lepe in borbene tekme. Pri fantih posamezno je bil v napetem finalu na tri sete od Matica Cerarja (BK Medvode) boljši Tim Škrlj (BK Mirna), tretje mesto pa je osvojil Nikita Pesekhonov (BK Mladost). Pri dekletih je bila prepričljivo najboljša Anja Blazina (BK Ljubljana), ki je v finalu premagala Ivo Koša (BK Mladost), tretje mesto pa je osvojila Tinkara Alič (BK Olimpija).

Pri dvojicah sta bila dečkih v napetem finalu boljša Matic Cerar in Samo Stanovnik (BK Medvode), Anel Pahor in Nikita Pesekhonov (BK Mladost) pa sta se morala zadovoljiti s srebrom. Tretje mesto sta osvojila Tevž Ornik in Tim Škrlj (BK Mirna). Pri deklicah pa sta bili najboljši Kaja Litrop in Iva Koša (BK Mladost), ki sta v skupini osmih parov edini dosegli vse možne zmage. Drugi sta bili Anja Blazina in Tinkara Alič (BK Ljubljana/ BK Olimpija), tretji pa sta bili Mia Gleich in Tamara Kozamurnik (BK Branik- BK Sele-Vrhe).

Tekmovanje je kljub skupinam z velikim številom tekmovalcev potekalo zelo tekoče in tako je bila podelitev končana pred 16h, vsi tekmovalci in obiskovalci pa so lahko spremljali še finalne boje v 1. in 2. Slovenski badmintonski ligi.

Vir: BZS

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja