Hotel Vinarium odprl svoja vrata

Danes se je pred razglednim stolpom Vinarium s svečanostjo odprl razpršeni Hotel Vinarium, to je rezultat dvoletnih prizadevanj Zavoda za turizem Lendava, ki je po vzoru podobne nastanitvene ponudbe v Beli krajini s tovrstnim turističnim produktom želi prodreti tudi v Prekmurje.

Na otvoritvi je navzoče pozdravil Romeo Varga, direktor Zavoda za turizem in razvoj Lendava, za katerim je sledil nagovor Janeza Magyara župana Občine Lendava, ki je med drugim poudaril pomen novih nastanitvenih možnosti za lendavski turizem in dejstvo, da nas čaka še veliko dela in investicij v turizem. Nato je sledil govor  Eve Štravs Podlogar, državne sekretarke na Ministrstvu za gospodarski razvoj in tehnologijo. Državna sekretarka je poudarila pomen lendavskega razglednega stolpa pri turistični ponudbi Slovenije. Še posebej je pohvalila pripravljenost domačinov, ki bodo oddajali svoje zidanice ljudem iz celega sveta in tako delili del svojega doma, v katerih so nekoč skupaj z družinami in prijatelji preživljali najlepše dneve svojega življenja. Po svečanosti je sledil ogled bližnje zidanice, ki je del ponudbe Razpršenega Hotela.

Kaj je Razpršeni Hotel in kako bo deloval ?

Na poziv lendavskega zavoda za turizem, ki je bil namenjen lastnikom zidanic oz. objektov na področju občin Lendava, Dobrovnik in Kobilje se je odzvalo 36 lastnikov takih objektov. K projektu je pristopilo dvanajst lastnikov zidanic, ki bodo svoje nepremičnine dajali v najem.

Ponudba razpršenih hotelov je na ogled, rezervacije in vplačilo nastanitve pa je že mogoče opraviti na spletni strani www.hotelvinarium.si

Poleg tega spletna stran nudi vse informacije, ki jih turist potrebuje pred prihodom v naš kraj.

Zavod za turizem prevzema celotno organizacijo, od reklamiranja, prodaje in predaje ključev gostom in lastnikom s tem prihranil administracijo in skrb. Lastnikova dolžnost je predaja čistega in urejenega objekta.

Še na kratko o ceniku; najvišja cena za štiri osebe na noč je 138 evrov in najnižja 40 evrov.

Turizem v zidanicah je unikaten, avtentičen in atraktiven turistični produkt, namenjen vsem, ki iščejo pristno ponudbo ob vinogradih in naravnem okolju in prepričani smo, da bo s to ponudbo obiskovalcem Lendava postala še zanimivejša.

[Best_Wordpress_Gallery id=”852″ gal_title=”Razpršen Hotel Vinarium”]

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja