Hotel Elizabeto je odkupil častni konzul Ukrajine

Hotel Elizabeta na Mlinski ulici kar nekaj časa niso uspeli prodati na dražbi. Pred nekaj tedni je hotel na dražbi odkupila kot eni resen ponudnik ljubljanska družba Sicom Invest po izklicni ceni 490 tisoč evrov. Na dražbi pred nekaj tedni so sicer sodelovali trije dražilci, a je ponudbo po izklicni ceni ponudila le družba Sicom Invest. 

Ustanovitelj Sicom Investa je Sandi Brezovnik, vlogo direktorja družbe pa imata Samo Krivic in Nina Mihelič. Prav Brezovnik je častni konzul Ukrajine. Za medij Večer je podal izjavo 

Sam nakup bo trajal še približno tri mesece od uspešno zaključene dražbe. Tak je postopek. V tem času bomo aktivno pripravljali trženje, strategijo poslovanja in razvoja ter detajlno pregledali vso infrastrukturo in njene izboljšave. Prav tako bo pripravljen projekt za obnovo

Brezovnik bi se rad sestal z vodstvom Občine Lendava in tudi lokalnimi organizacijami, ki bi lahko bile vključene v projekt hotela Elizabeta ali kakorkoli pripomogle k izvedbi. 

“Želimo si kar najboljše sodelovanje lokalne skupnosti, saj gre za pomemben objekt v Lendavi. Vsekakor pa je nakup hotela del naše dolgoročne strategije razvoja turističnih kapacitet”

Ustanovitelj družbe, ki je slovenski javnosti postal bolj znan ob prevzemu turističnega centra Golte, naj bi investiral v finančno načeta podjetja, ki se ukvarjajo s turizmom. Neuradno naj bi na slovenski prostor vstopal z ukrajinskim kapitalom. 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja