Gyalogtúra Pincétől Hodosig 2019

Gyalogtúra Pincétől Hodosig 2019.

A Muravidék magyarlakta településeit összekötő út gyalogosan kb. 45 km. Ezt a Hodos és Pince közti távot 2015-ben és 2018-ban már sikeresen teljesítettük. Idén, május 11-én újra nekivágunk az útnak, de ezúttal megfordítjuk az irányt, és Pincétől Hodosig fogunk gyalogolni.

A tervezett útvonal a következő:

Indulás 05.30 órakor, PINCE –Völgyifalu – Csente – Lendva – Hosszúfalu – Ledava partján Radamosig – Dobronak – Szentlászló – Csekefa – Pártosfalva – Szerdahely – Domonkosfa – Kapornak – HODOS, érkezés kb.18.00 órakor.

A túra útvonalát idén úgy terveztük, hogy vidékünk néhány rejtett természeti és épített kincsét is érintjük. A pihenők alkalmával pedig a helyiek fogadnak bennünket. Az oda és a hazaút is szervezett lesz.

A túra üzente idén is az összetartás és az összetartozás, Lendva-vidék és a dombvidék összekapcsolása. Ha Te is részese szeretnél lenni ennek a remek kihívásnak, ki szeretnéd próbálni magad, feszegetni a saját határaidat, kitartásodat, vagy csak egy szakaszon csatlakoznál hozzánk, akkor köztünk a helyed! Várunk Téged is, csatlakozz, bizonyíts másoknak de legfőképp magadnak!

Regisztráció: 031 671 011 Abraham Boris vagy Hranilovič Viktor 041 890 490

A szervezők: Pálinka Turisztikai Egyesület Csente és hodosi civil szervezők.

 

 

Peš od Hodoša do Pinc- Gyalog Hodosról Pince felè

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja