Fotografija Kristijana Jesenoviča v reviji National Geographich

Ustanovni član izredno aktivnega lendavskega Foto-video kluba, Kristijan Jesenović, se od včeraj naprej lahko pohvali s še enim mednarodnim uspehom.
Spletna izdaja revije National Geographic je njegovo fotografijo SAINT THOMAS CHURCH uvrstila med dvajset najosupljivejših fotografij iz Evrope, ki so bile izbrane na natečaju omenjene revije.

“Good Morning sLOVEnia” – Kristijan Jesenovič

Kristijan je fotograf, ki ima izurjeno oko, kar pomeni, da zna gledati in videti. Za gledanje potrebuje oči in fotografski aparat, da pa motiv tudi vidi, je treba usvojiti številna znanja, ki mu omogočajo, da razume svet okoli sebe in ujame tisti pravi trenutek. Fotografski aparat sam ne posname dobre fotografije – ustvari jo fotograf, ki izbere primeren trenutek ali pa ga celo zrežira sam. Spozna se na sodobno fotografsko tehniko, je likovno občutljiv in dovzeten za sporočilnost svojega izdelka. 

Kristijan Jesenovič je strokovnjak, ki obvlada področje fotografskega ustvarjanja kar vključuje avtorsko fotografijo kot tudi tržno usmerjeno profesionalno fotografijo.

Od lanskega decembra je tudi lastnik razstavljalskega naziva AFIAP (Artist FIAP), ki ga podeljuje FIAP (Fédération Internationale de l’Art Photographique), Mednarodna zveza za fotografsko umetnost.
Iskrene čestitke!

Kristijanove fotografije si lahko ogledate na našem portalu v sekciji lendavski fotografi.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja