Dolgovaške Gorice: Kolesarjem in Kros motoristom nekdo nastavlja žeblje in napeto žico

Gorski kolesarji in kros motoristi so očitno nekomu v napoto. Kolesarji in kros motoristi trdijo, da je nekdo samovoljno prijel zakon v svoje roke, ta nastavlja žeblje in napenja žico po gozdnih poteh v Dolgovaških Goricah (Bukeš).

Kot je vidno na priloženem posnetku, ki je nastal pretekli teden, nekdo kolesarjem in motoristom ob gozdnih poteh nastavlja pasti, to so žeblji na deski in celo napeto žico med drevesi!

V podobnih okoliščinah je pred kratkim umrl 21-letni motorist na gozdni poti v Jelenju na Hrvaškem, nedaleč od meje s Slovenijo. Lokalni prebivalci trdijo, da je šlo za past ter da je nesrečni fant pri vožnji kros motorja naletel na žico, zavezano za drevesa in napeto čez gozdno pot.

Kdo si jemlje pravico, da želi s temi dejanji pregnati obiskovalce gozdov?  Je to kakšen lovec, ki misli, da ima monopol nad gozdom, ker ima orožje v rokah, se počuti še toliko močnejši?

Kakšna je vloga policije pri takih dejanjih?

Foto in video: Bralec

 

 

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=NM6dQvB-1to&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0GQ6ZphngIBF1RpkP0IQU-wDMB2aPnrQWu2gE0LltZluIsObAoJVxVLnU

 

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja